Скърцане в коалицията от време на време има, проблеми за решаване

...
Скърцане в коалицията от време на време има, проблеми за решаване
Коментари Харесай

Каракачанов: Опозицията да не се надява, че ще се самовзривим

Скърцане в коалицията от време на време има, проблеми за решение има и избрани неща би трябвало да бъдат пренаредени. След 3 години на ръководство нещата са учудващо постоянни. Това разгласи вицепремиерът и боен министър Красимир Каракачанов в утринния блок на Българска национална телевизия.

Той уточни, че сред Обединените патриоти и ГЕРБ има избрани разлики. Обикновено в България като се вършат обединения, те стартират да скърцат от първия ден, каза Каракачанов.

" Към сегашния миг има естествен разговор и да не даваме очаквания от страна на опозицията, че ръководещата коалиция ще се самовзриви от вътрешната страна ", увери вицепремиерът.

Няма неразбирателства в дребната коалиция, добави той.

 Най-големите разногласия в коалиция са тематиката с интеграцията на циганското население. Проектите за корабите и бронираните машини се движат, само че поради ковид контактите били прекратени заради невъзможността да се пътува, сподели Каракачанов.

Нищо не е спирано, просто е забавено поради обстановката с ковид. Военните планове не са спрени или забавени - движат се, увери военният министър.

Амбицията на Красимир Каракачанов отсега нататък е да бъдат хвърляни старания за образования на персоналния състав и подготовката на военнослужещите. Другата негова упоритост е да се заложи в допълнение в бюджета за 2021 г. 10% нарастване на заплатите на военнослужещите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР